JOSEF ŠÁLEK

Moje výživa

K našemu životu potřebujeme energii. Tu do těla dodáváme různým způsobem a tím nejrozšířenějším je ve formě jídla. 

Kvalita našeho jídelníčku zásadně ovlivňuje kvalitu našeho života, naši psychickou, mentální i fyzickou vitalitu i naše zdraví.

Ještě přede několika lety jsem byl doslova závislý na tučných, slaných a sladkých potravinách, kterým vévodily masné výrobky a v tekuté podobě alkohol a cukrem slazené nápoje.

Měl jsem neustálé zdravotní potíže, DNU a vysoký cholesterol. Trpěl jsem nadváhou, bolestmi kloubů a páteře.

Teprve dramatická životní okolnost mě přivedla k radikální změně.

Nejdříve jsem začal sportovat a cvičit. Od toho byl už kratší krok i ke změně mého stravování.

Přestal jsem jíst maso a pít alkohol.

Běhal jsem obden v přírodě naboso a bez trička. Asi po půl roce jsem zjistil, že mé tělo se začíná sytit skrze pokožku z výživy, která je v neviditelné formě v čisté přírodě, ve které jsem běhal. Nazýváme ji například vůněmi, které jsou přitom výživové esence přírodních zdrojů živin.

Upravil jsem tudíž opět svůj jídelníček a v den mého běhu jsem pouze pil tekutiny a vegetariánsky se živil až den následný. Tento obdenní režim mi vyhovoval dva a půl roku.

Mezitím jsem se uzdravil z nemoci DNA, srovnal si cholesterol a přestal být nachlazený a jinak nemocný.

Na přelomu června 2021 jsem ve svém těle pocítil intenzivní potřebu tento výživový model opět změnit.

Od té doby mi zcela k mé výživě stačí její tekutá forma a kvalitní med.

Mé tělo i vitální energie je přitom v té nejlepší formě v mém životě. To dokazují mé sportovní úspěchy ověnčené českými i světovými rekordy v různých vytrvaleckých a otužileckých disciplínách.

Podstoupil jsem zátěžové testy pro vrcholové sportovce v Ústavu sportovní medicíny a aktivního zdraví při Lékařské fakultě v Plzni. Tam mi vědecky prokázali, že veškeré výživové hodnoty jsou v mém těle v rovnováze a pro můj věk ve vysoce nadlimitních měřítkách. 

Základem mé výživy jsou živé organismy ve formě zdraví prospěšných bakterií, hub, mořských a sladkovodních řas, různých kvalitních olejů lisovaných za studena a doplňků stravy tzv. superpotravin v kapalném nebo dehydrovaném stavu,. Ty piji spolu s nejkvalitněji upravenou vodou prostřednictvím filtrace Kangen. V tom spolupracuji s firmou www.merimevodu.cz, která mi k tomu zprostředkovává jedinečné poradenství a servis. Dále dodávám tělu další potřebné vitamíny a minerální látky dle pocitu mého těla. Konzumace kvalitního medu mi pomáhá hlavně při větší fyzické a psychické zátěži dodat tělu rychlý příjem sacharidů a energie. Také piju různé nápoje, které podporují celkovou vitalitu, kterou potřebuji pro můj extrémní fyzický trénink.

Jsem přesvědčen, že pokud do těla dodáváme čisté živiny bez dalších přídavných produktů, může se naše tělo rychleji regenerovat, být zdravé a dokonce i mládnout. To si půjdu nechat ověřit na dalších testech, ve kterých můj metabolický věk bude rozhodně opět nižší.

Při mé výživové změně jsem vyzkoušel mnohé produkty nazývané doplňky stravy od různých firem. Sám jsem si na sobě ověřil jejich účinek, kvalitu a hlavně to nejdůležitější. Jsou-li vyráběny a lidem nabízeny s láskou a se skutečným zájmem pomoci, obsahují tuto pro mě důležitou esenci v sobě.

A proto si vám dovoluji doporučit výživové produkty, které jsou vysoce kvalitní a zároveň plné láskyplné obohacující energie.

Greenways

Se zelenými potravinami od firmy Geenways jsem se setkal již před mnoha lety. Pravidelně jsem je ale začal užívat teprve v roce 2019. Zelený ječmen a Chlorela v prášku jsou mnou nejdéle pravidelně užívanými živinami. Jsem přesvědčen, že mně intenzivně pomohly nejdříve vyčistit  a posléze vyživit tělo. Směle mohu prohlásit, že se moje tělo pokaždé těší až si na jejich lahodné a na živiny plnohodnotné chuti pošmákne.

Pokud se rozhodnete i vy oživit svá těla jejich báječnou energií, doporučuji předem poradenství ohledně jejich užívání u Moniky Novotné - tel. +420 606 285 843, www.monikanovotna.cz.

Více informací najdete zde : https://doskvelosti.cz/zkusenosti/jecmen-chlorella/joskasalek/?ref=817651

Bewit

S touto firmou mě pojí mnoho zajímavých synchronicit. Ty jsou v mém životě důležitým ukazatelem toho, co je pro mě důležité a co méně podstatné. A právě ony mě přivedly k této úžasné české firmě. A to jsem ještě netušil jak moc mě jejich produkty osloví. A to nejen jejich prvotřídní kvalitou, ale především laskavostí a moudrostí majitele firmy, pana Jířího Černoty a nadšenými referencemi mnoha lidí, kteří s těmito výrobky mají už své osobní zkušenosti. A s velkou radostí mohu podepsat, že se k těmto lidem řadím i já.

Nabídku firmy Bewit si můžete prohlédnout a případně objednat a vyzkoušet zde : https://mybewit.com/r/kl7v1bbca

Zajímavý rozhovor s majitelem firmy Jiřím Černotou a produktovou specialistkou Katkou Soleil Mýtnou : https://mybewit.com/

Duolife

Tato firma mě už před několika lety oslovila tím, že mnoho jejich výživových produktů je přímo v tekuté podobě. Užívám od nich krevní výživu, kolagen a mnoho dalších výrobků, které jsou zároveň v prvotřídní kvalitě. Na cestách využívám i praktická balení ve formě šumivých tablet, která mě celkově vyživují a podporují regeneraci těla po mých trénincích.

Více informací vám poskytne produktová odbornice Markéta Maloušková - tel. +420 606 638 834, e-mail : marketamalouskova@seznam.cz

Můžete s ní shlédnout zajímavý rozhovor zde :

Nabídku firmy Duolife si můžete prohlédnout a případně objednat a vyzkoušet zde :
https://josefsalek.myduolife.com/shop.html

Quinton

Organismy, které na naší planetě vznikly jako první formy života, nesou v sobě esence síly a čisté životodárné energie. Pokud se jimi vyživujeme, celkově posilují naši imunitu a vitalitu. Podporují nás v překonávání obtížných životních situací a podmínek. Mořský plankton od firmy Quinton se mezi ně řadí a já jsem ho s velkou radostí zahrnul do mého výživového programu.

Více informací vám poskytne produktový specialista Filip Ivanov - tel. +420 773 222 996, e-mail : info@quinton.cz

Zajímavý rozhovor s ním můžete shlédnout zde :

Nabídku produktů firmy Quinton si můžete prohlédnout zde :
https://www.quinton.cz/
Pokud si je budete chtít objednat a vyzkoušet, můžete mít slevu 10%, když do kolonky Dárky a slevy vložíte slevový kód JSQ10.

ZÁKLADNÍ KONTAKTY

Telefon
+420 608 731 078

Facebook

Instagram

© Josef Šálek 2024 - www.joskasalek.cz