JOSEF ŠÁLEK

Moje Voda

Voda je pro náš zdravý a vitální život jednou z jeho nejdůležitějších podmínek. Ale stejně jak může být voda životodárnou a léčivou, může být zároveň i jedem, který život ukončuje. Proto z mého pohledu je velmi důležité co pijeme.

Do nedávna jsem pil především vodu z lesních studánek nebo jsem si ji vozil z míst, kde její molekulární struktura a minerální složení nebyly narušeny od různých škodlivých energetických záření nebo hmotných jedů v ní rozpuštěných. Vozil jsem si například vodu z podzemních tunelů pod bosenskými pyramidami a tu si pak dále s další kvalitní vodou množil.

Na konci roku 2023 jsem se však setkal s velmi efektivní úpravou vody, kterou máme všichni velmi jednoduše dostupnou.

Nejen že mě tato voda ohromně chutná, ale rozhodně mně podpořila při mé přípravě na Guinessův světový rekord v bosém půlmaratonu běženém na sněhu. Ovšem její přínos vnímám celkově ve své větší vitalitě a fyzickém i psychickém zdraví.

Vyšší výkon:

  • Vyšší pH vody, kterou piji, efektivně neutralizuje kyselinu mléčnou ve svalech napomáhá tak k rychlé regeneraci a vyššímu výkonu. Můj běžecký čas se hned první den po jejím pití  zlepšil v průměru o 30 s na jeden kilometr.

Efektivní hubnutí:

  • Tato voda neutralizuje a čistí toxiny a lipidy v buňkách, tím jim zabraňuje, aby se akumulovaly jako kalorie a tvořily se z nich tuky.
  • Zvyšuje efektivitu metabolismu.

Delší a zdravější život:

  • Obsahuje zároveň obrovské množství antioxidantů, ty napomáhají při neutralizaci volných radikálů v těle. Volné radikály poškozují buňky, přispívají ke vzniku chronických nemocí a zkracují délku života.
  • Posílíte tím organismus proti oxidativnímu stresu.

Lepší trávení:

  • Moje upravená voda má vyšší pH, které napomáhá k obnovení zdravého prostředí ve střevech. Napomáhá tak nejen trávení ale i posílení a obnově imunitního systému.
  • Také zmírňuje obtíže při refluxu, zejména pálení žáhy.

Skvělá hydratace:

  • Menší molekulární struktura této vody ji činí lehce vstřebatelnou a využitelnou pro tělo.
  • Tím, že budete lépe hydratovaní pozitivně ovlivníte své celkové zdraví.

Pokud se i vy chcete napájet touto pro mě doslova léčivou vodou, obraťte se na specialisty z organizace Dáme Vodu. Jejich služby a obrovské relevantní poznatky, které mohou potvrdit účinným měřením složení vody, jsou pro mě zárukou té nejvyšší kvality.

Kontakt na Dáme Vodu

Tel.: +420 603 574 172

Email: damevodu@gmail.com

ZÁKLADNÍ KONTAKTY

Telefon
+420 608 731 078

Facebook

Instagram

© Josef Šálek 2024 - www.joskasalek.cz